Home / Blog / Bosou nohou 12 metrů žárem …

Bosou nohou 12 metrů žárem …

V současné době už není vzácností najít kolem sebe někoho, kdo absolvoval firewalking. Jen já sám jsem dopřál tento silný rituál několika tisícům svých klientů. Nenajdete však patrně ve svém okolí nikoho, kdo přešel koberec žhavých uhlíků dlouhý 12 metrů (pro běžný firewalking se připravuje délka maximálně 4 metry). První workshop s chůzí po žhavém uhlí o délce 12 metrů se konal v České republice v roce 2016, jak jinak než v Hampsonu na Ptýrově. Níže si můžete přečíst neupravené bezprostřední postřehy některých účastníků. Prvních lidí, kteří v České republice přešli 12 metrů bosou nohou žárem.

Oheň mi ukázal, že nastal čas jít za svým posláním

Dnešní den mi přinesl potvrzení mé vize a poslání. Uvědomil jsem si, že to tak opravdu je a mohu, a mám se vydat po té cestě. Další nezapomenutelnou zkušeností byl prožitek přechodu z dětství do dospělosti. Nabyl jsem tím jistoty, že vše je připraveno a mám to v sobě. Je čas!

Pavel Novák

Dozvěděla jsem se o sobě víc, než jsem čekala

Dnešní den mi dal odpověď na všechny otázky, kvůli kterým jsem na Ptýrov přijela. Nakonec mi otevřel i jiné vize, než ty, které jsem povodně měla. Těším se, jak si je ve svém životě naplním. Děkuji Pavlovi a Hampsonu.

Jane Marple (přezdívka u Hampson kutzu angličtiny 🙂 )

Pro život je důležité nepropásnout vhodnou chvíli

Tento den mi přinesl přesvědčení, že nic se nemá uspěchat, na nic se nepřijde hned, a že je důležité počkat na vhodnou chvíli, kdy se vše vyjasní. A že vše má své následky.

Daniel

Oheň očišťuje

Moje benefity z workshopu: Vyjasnění hodnot. Překonání strachu. Zamyšlení nad sebou samým. Sebepoznání. Očištění.

Jiří

Dvanáct metrů je něco úplně jiného

Za mě zážitek. Velký zážitek. Zážitek na celý život. Něco úplně jiného než 4 metry. Nový pohled na věc i sama sebe.

Anička

Svůj život můžeme změnit

Dnešního dne jsem přehodnotil své priority. Přechod dvanácti metrů by euforií a potvrzení toho, že je možné svůj život změnit. Věřím tomu.

Ladislav

Pocit štěstí, důvěry a bezpečí

Dnešní den mi přinesl uvědomění a prožitek v přítomném okamžiku. Odpovědi na mé niterné otázky. Pocit štěstí, důvěry a bezpečí.

Eva

Úžasný pocit úspěchu

Dvanáct metrů žhavého uhlí je opravdu délka J. Pocit po překonání jsem měl podobný, jako když jsem šel poprvé normální firewalking. Úžasný pocit úspěchu a očekávání. Dobrá parta lidí a jedinečný zážitek.

Paul McCartney (přezdívka u Hampson kutzu angličtiny 🙂 )

Poznala jsem svoji skutečnou vnitřní sílu

Jednoznačně uvolnění myslí a poznání své síly – vnitřní síly. Nabyla jsem jistotu, že tuto svoji vnitřní sílu můžu použít kdykoliv v životě. Není to nic těžkého a je to vcelku přirozené. Pavle, úžásný zážitek, děkuji.

Stáňa

I v roce 2017 můžete u nás přejít 12 metrů žárem – přihlášku najdete ZDE.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Top